Jorge Rodriguez Nieto
Director DesignThinkers Group Espanya
Thursday 03 October 12:00h

Jorge Rodriguez Nieto és soci director de DesignThinkers Group Espanya on treballa en projectes d’innovació per ACCIO, l’agència de desenvolupament del Govern de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i empreses privades com Telefónica, Hewlett Packard, P&G, La Caixa entre d’altres.
Actualment és director del Màster Universitari Pompeu Fabra d’ELISAVA en Investigació per al disseny i innovació (Mardi) i el programa de mestratge en disseny avançat direcció, estratègia i emprenedoria.

DesignThinkers Group és una de les agències d’innovació orientades al disseny líders en el mercat. Ajuden a clients de tot el món en el seu procés de transformació des d’una organització orientada a producte a una organització orientada a persones. Una agència global amb presència a 20 països que fa realitat la creació, entrenament i desenvolupament d’equips d’innovació per impulsar i consolidar la transformació que els seus clients demanden.

Masterclass Design Thinking
Sobre Jorge Rodriguez Nieto

Jorge Rodriguez té una àmplia experiència treballant per a grans empreses en el camp de la innovació, investigació i desenvolupament de processos. Ha col·laborat amb HBO-Olé Time-Warner Group, portant a terme investigacions etnogràfiques per especials de televisió.
Com a soci en Algo Bueno Studio ha treballat en projectes per a SEAT, Anchor Bay, Sony Pictures Entertainment i Starz Media a Califòrnia entre d’altres.
Com a consultor, Jorge Rodríguez s’ha especialitzat en temes relacionats amb el consum cultural i de serveis i ha estat assessor de l’Institut Colombià de Benestar Familiar, el Ministeri d’Afers Exteriors, el Ministeri de Comerç i Programes Presidencials de Colòmbia i el sector privat.