24—26 Oct. 2024
Vilanova i la Geltrú - Barcelona

FACE!t no és només una marca centrada en la creació de taules de skate reciclades, sinó un estil de vida. Proposa donar una segona vida als plàstics PET (polietilè de tereftalato) que trobem en mars i oceans: un tipus de plàstic fort, flexible i, sobretot, 100% reciclable. A partir d’ell s’aconsegueixen realitzar taules de skate més sostenibles, evitant la tala d’arbres que habitualment s’utilitzen per a creació de taules de fusta, al mateix temps que contribuïm a la neteja de part de la contaminació marina.

Per a fomentar la integració de la marca, s’ha generat una pàgina web adaptable per a tota classe de dispositius, que disposa de tota la informació necessària sobre la marca, els productes i els serveis que ofereix. (https://www.tfg.nataliafernandezperez.site) Amb ajuda dels vídeos promocionals i de la identitat corporativa aconseguim la visibilitat necessària per a la marca, al mateix temps que creguem comunitat, donem espai per a aquells que busquen de formar part del canvi de mentalitat que necessitem per a afrontar els reptes que un món més sostenible ens presenta.

Creem un embalatge sostenible, i diverses aplicacions afins al nostre públic objectiu, un públic jove, actiu i compromès amb el medi ambient.

Hem dissenyat també una revista digital i una revista impresa que serà distribuïda entre els usuaris més fidels de la marca, la funció principal de la qual serà la difusió d’informació i conscienciació sobre els temes més actuals dins del món del surf, el skate i el medi ambient. Però no es queda aquí, sinó que gràcies a diversos patrocinadors, tots els beneficis generats per la publicitat es destinaran a Sentinelles Coastwatch Cantàbria, un programa de voluntariat costaner que, a través de nombroses
accions, cerca alliberar la costa càntabra de contaminació.

Finalment, la marca compta amb una app mòbil pràctica, intuïtiva i accessible. En ella podem trobar un apartat de botiga, un altre de xarxa social, videotutoriales de skate i, finalment, un mapa per a trobar els skateparks més pròxims.

Els valors fonamentals que pretén transmetre la marca se centren en la conscienciació mediambiental, al mateix temps que oferim una segona vida als productes, allargant així el seu cicle de vida útil.

FACE!t té un to de veu directe i clar, neutral i objectiu. Es tracta de dissenys simples, moderns i dinàmics i amb els quals es transmet una sensació d’energia i diversió, sense oblidar-se del seu objectiu principal, ser flexible i sostenible amb l’entorn. Es tracta d’una marca amb la qual afrontar nous reptes.

Els materials que s’utilitzen es processen en instal·lacions sense desaprofitaments, tots els materials són reutilitzables i la fàbrica funciona amb energia verda; aquesta filosofia s’ha portat també la tots els productes dissenyats, des de l’embalatge i etiquetes, el paper utilitzat en la revista impresa, etc., aconseguint d’aquesta manera transmetre els valors a través no sols del producte, sinó de tot el procés, des del disseny, fins a la producció i distribució.

Tot aquest projecte forma part del meu TFC, un projecte que integra totes les matèries que he estudiat al llarg del Cicle de Disseny i Edició de Publicacions Impreses i Multimèdia, que he estudiat en l’IES La Albericia, a Santander.

 

 

Partners in crime

Con el push de

Voces aliadas

Amigos de la causa